Προϊόντα

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο, το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΧΑΡ. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, αναβάθμιση- εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων/ασανσέρ παντός τύπου, για κάθε είδος κτιρίου!

Παρακάτω, θα βρείτε τις επιλογές ανελκυστήρων, υδραυλικής ή μηχανικής τεχνολογίας, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου και τις κυκλοφοριακές του ανάγκες.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων (ασανσέρ) για μεταφορά ατόμων.

Προτείνουμε λύσεις για την επιχείρηση ή και τους οικιακούς χώρους, ώστε κάθε σας δουλειά να γίνεται πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με ασφάλεια.

αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων (ασανσερ) για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κυλιόμενων κλιμάκων και σκαλών υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής.

Μεγάλη ποικιλία αισθητικών προτάσεων για τον θάλαμο του ανελκυστήρα σας. Έτοιμες λύσεις για την επένδυση, την οροφή, την κουπαστή και τον φωτισμού του θαλάμου, με κορυφαίο design, που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για την πόρτα του θαλάμου και του φρεατίου του ανελκυστήρα σας.

Αξιόπιστα ηλεκτρονικά συστήματα χειρισμού και ελέγχου, για όλα τα είδη ανελκυστήρων.

Παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος κομβιοδόχων κλιμακοστασίου, αξεπέραστου design & άριστης ποιότητας, που θα ταιριάξουν σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το ύφος και την αισθητική σας.