Η Εταιρεία. Οι Αξίες μας. Οι Αρχές μας.

50 Χρόνια Εμπειρίας

Επιτυχημένη παρουσία στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1975.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων ανελκυστήρων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ασφάλεια

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των πελατών/χρηστών των προϊόντων μας, καθώς και των εργαζομένων μας.

Υψηλή Ποιότητα

Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και κατασκευών μας τόσο απο αισθητικής όσο και απο λειτουργικής άποψης.

Συνέπεια & Αξιοπιστία

Κάνουμε αυτό που υποσχόμαστε, όπως το υποσχόμαστε και στο χρόνο που το υποσχόμαστε.

Υποστήριξη

Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας 24 ώρες / 365 ημέρες το χρόνο.

Προφίλ

Ποιοι είμαστε

Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΧΑΡ. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων από το 1975.

Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση ανελκυστήρων & κυλιόμενων κλιμάκων, με έδρα τη ΘεσσαλονίκηΑναλαμβάνουμε πλήρως κάθε μελέτη, σχεδιασμό, εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, πιστοποίηση για όλα τα προϊόντα κάθετης και οριζόντιας μεταφοράς σε κτιριακές εγκαταστάσεις (υδραυλικοί και ηλεκτροκίνητοι ανελκυστήρες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, με ή χωρίς φρεάτιο, κυλιόμενες κλίμακες και διάδρομοι, ανυψωτικά μηχανήματα αυτοκινήτων και φορτίων, συστήματα ΑΜΕΑ, κτλ).

Συνεργαζόμαστε με εργολάβους οικοδομών, ιδιωτικές κατοικίες και βίλλες, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς καλύπτοντας τόσο το κομμάτι της εγκατάστασης νέου ανελκυστήρα, όσο και την μηνιαία συντήρηση του.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας ο πελάτης. Για τον λόγο αυτό κύριος σκοπός μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών από την εγκατάσταση ως την συντήρηση του ανελκυστήρα. 

Η εταιρεία μας διακρίνεται για την τεχνογνωσία της και την συνεχή εξέλιξή της, ενώ στελεχώνεται από έμπειρο και  άκρως εξειδικευμένο προσωπικό στις σύγχρονες τεχνολογίες  και όλα τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΛΟΤ.

Εδώ και 50 χρόνια, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των ανελκυστήρων / ασανσέρ, σε ανταγωνιστικές τιμές, στην συνεχώς αυξανόμενη λίστα ικανοποιημένων πελατών μας, παραμένοντας πιστοί στις βασικές αξίες που χαρακτηρίζουν την πολυετή διαδρομή μας: ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια και ποιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια προσφορά!

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η κινητήρια δύναμή μας

Η εταιρεία μας διαμορφώνει ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από άριστη εξειδίκευση και τεχνογνωσία, πολυετής εμπειρία, πνεύμα συνεργασίας, ευελιξία και άμεση εξυπηρέτηση: αυτές είναι οι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν το ανθρώπινο δυναμικό μας. 

Οι τεχνικοί μας, είναι αδειοδοτημένοι συντηρητές/εγκαταστάτες. Παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικά σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης σε υφιστάμενες αλλά και νέες τεχνολογίες καθώς και σεμινάρια ασφάλειας και εξυπηρέτησης πελατών.

Χάρη στον άψογο συντονισμό της ομάδας του συνεργείου, εγγυόμαστε στον απαιτούμενο χρόνο το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα στις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, πάντοτε σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Ποιότητα συντήρησης και αξιοπιστία @stafilidislifts.gr

Ασφάλεια & Ποιότητα

Εγγυημένη Ποιότητα και Ασφάλεια

Η συνέπεια , η τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο, εγγυώνται την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των κατασκευών μας τόσο απο αισθητικής όσο και από λειτουργικής άποψης. Η άριστη συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες κατασκευής όσον αφορά στην προμήθεια υλικών ανελκυστήρων, αποτελεί μια ακόμα εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε τα παρακάτω πιστοποιητικά: 

 • ISO 9001:2015 για την εγκατάσταση, επισκευή, ανακατασκευή και συντήρηση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων
 • ISO 450001:2018 για υγιεινή και ασφάλεια στην  εγκατάσταση, επισκευή, ανακατασκευή και συντήρηση ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων
 • EN 13015:2001+Α1:2008 Εφαρμογής συστήματος και κανόνων συντήρησης για ανελκυστήρες

Τεχνογνωσία & Εξειδίκευση

Υπηρεσίες και Προϊόντα

Αναλαμβάνουμε όλους τους τύπους ανελκυστήρων όπως:

 • Υδραυλικούς Ανελκυστήρες Ατόμων (με ή χωρίς μηχανοστάσιο)
 • Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες Ατόμων (με ή χωρίς μηχανοστάσιο)
 • Ανελκυστήρες χωρίς φρεάτιο
 • Αναβατόρια Φορτίων – Εμπορευμάτων
 • Αναβατόρια Τροφίμων
 • Ανελκυστήρες ή Αναβατόρια Α.Μ.Ε.Α.
 • Αναβατόρια Σκάλας με Καρέκλα ή πλατφόρμα
 • Ανελκυστήρες Αυτοκινήτων Park & Lift
 • Μεταλλικές κατασκευές φρεατίων για Ανελκυστήρες
 • Ειδικές Κατασκευές

Ιστορικό

Η πορεία μας στο χρόνο

 • 1975

  Ίδρυση εταιρείας

  Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1975, από τον Χαράλαμπο Σταφυλίδη, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και εξειδικευμένων εργασιών σε ότι αφορά στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων. Ο ιδρυτής της εταιρείας, μετέφερε μέσα από τις εργασίες του, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που είχε αποκτήσει στην, τότε, Δ. Γερμανία, προσφέροντας πρωτοπόρες τεχνικές λύσεις στα έργα που αναλάμβανε.

 • 2003

  Δεύτερη Γενιά

  Η εταιρεία συνέχισε, για σχεδόν τρεις δεκαετίες, την απρόσκοπτη πορεία της και το 2003 τα ηνία της επιχείρησης περνούν στη δεύτερη γενιά της οικογένειας Σταφυλίδη, η οποία έδωσε έναν σύγχρονο χαρακτήρα και ανανεωτικό αέρα στην εταιρεία, βασιζόμενη στις εξειδικευμένες σπουδές.

  2003

 • 2011

  Σημερινή Μορφή

  Το 2011 η εταιρεία παίρνει τη σημερινή της μορφή με την επωνυμία «ΧΑΡ. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε», συνεχίζοντας την εξέλιξη της και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες επιταγές εταιρικής οργάνωσης, ειδικότερα διαχωρίζοντας σε τμήματα, τις εργασίες (εγκατάσταση, επισκευές-συντηρήσεις, βλάβες), αλλά και οργανώνοντας τμήμα management, και εταιρικής στρατηγικής.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Τι προσφέρουμε

50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των ανελκυστήρων.

Ανταγωνιστικές Τιμές.

Μόνιμο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

Άρτια τεχνική εξυπηρέτηση σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων και αργιών.

Άμεση ανταπόκριση σε επείγουσες ανάγκες και βλάβες.

Συνεργασία μόνο με τις καλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο

Οικονομικές διευκολύνσεις τόσο για την εγκατάσταση όσο και για την συντήρηση ανελκυστήρων.

Δωρεάν εκτίμηση έργου και προσφορών

Πιστοποιημένο Μέλος του Συνδέσμου Συντηρητών Εγκαταστατών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδος (ΣΥ.Σ.Ε.Β.Ε.)

Σχόλια Πελατών και Συνεργατών

Δείτε τι είπαν για εμάς!

Συνεργάζόμαστε με την εταιρία ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ τα τελευταία 15 χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένες με τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την εντιμότητα τους.

Με το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια για ανελκυστήρες των έργων που μελετάμε και επιβλέπουμε στο αρχιτεκτονικό μας γραφείο. Αξιόπιστα συνεργεία, πολύ καλά υλικά και πολύ καλές τιμές.

Επιλέξαμε το γραφείο ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ, για τη συντήρηση του ανελκυστήρα μας, πριν από 5 χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ποιότητα της δουλειάς τους. Ταχύτατοι, εξυπηρετικότατοι, πάντα με χαμόγελο.

Άριστη συνεργασία και επαγγελματισμός. Εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Πριν από 2 χρόνια θέλαμε να ανακαινίσουμε τον ανελκυστήρα στην οικοδομή μας και η εταιρεία ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ μας έδωσε την οικονομικότερη προσφορά. Έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι με την αναβάθμιση που έγινε και έκτοτε το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΧΑΡ. ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. έχει αναλάβει και τη συντήρηση και ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Ως διαχειριστής της 6ωροφης πολυκατοικίας μας, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση, την τακτική συντήρηση και τις τιμές του γραφείου Ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μετά από 20 χρόνια συνεργασίας, είμαστε ευχαριστημένοι με την συνεχή και άριστη εξυπηρέτηση, την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των έργων και το after sales service. Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ διακρίνεται για τον επαγγελματισμό του και την ευγένεια του προσωπικού τους.